De website www.zonnepanelenamersfoort.nl maakt gebruik van cookies.

Zonnepanelen Vathorst

In Vathorst kun je met zonnepanelen profiteren van de zon. De zon schijnt in dit gebied zo een 1500 uur per jaar. Niet alleen tijdens de zonnige uren, maar ook overdag wanneer het bewolkt is kun je met zonnepanelen stroom opwekken. Zonnepanelen vangen namelijk zonlicht op, wanneer het bewolkt is is er minder zonlicht maar nog wel voldoende om er op jaarbasis zo een 3500 kWh stroom mee op te wekken (voldoende voor een gezin van 4 personen met 14 panelen).

Zonne-energie

Zonne-energie heeft verschillende voordelen. Het is gratis en gebruikt geen brandstof en produceert geen afval of vervuiling (let op: wel tijdens de productie, meestal in China of Maleisiƫ). Ook in Amersfoort Vathorst kan zonne-energie worden gebruikt en levert het direct een bijdrage aan het net.

Prijzen dalen

De kosten van een zonnepaneel is sinds het begin van 2011 gedaald met 60% volgens Milieu Centraal en Stichting Monitoring Zonnestroom. Dit zorgde er voor dat steeds meer mensen gefascineerd raakten met zonnepanelen. Wat zijn precies de voordelen dan?

  • Een zonne-energie systeem draagt bij aan een verhoogde waarde van jouw woning
  • Zonnestroom systemen zijn betrouwbare systemen die geen onderhoud nodig hebben en zijn overdag een continue bron van elektriciteit
  • Zonnestroom systemen verminderen vervuiling en CO2-uitstoot door het opwekken van elektrische energie met behulp van stralend zonlicht

Zonne-energie systemen wekken elektriciteit op gebruikstijden (overdag) wanneer de waarde en de kosten van elektriciteit het hoogste is. Daltarieven voor stroom gelden in Vathorst alleen in de nachturen. Daarnaast is het mogelijk om teveel opgewekte energie terug te leveren via de energiemaatschappij aan het net tijdens die piekuren. En wordt dit ook wel salderen genoemd. Dit geldt echter niet voor thermische energie; het gebruik van een zonneboiler.

Kosten zonnepanelen Vathorst

Wat kosten zonnepanelen in Vathorst precies? Kom gratis en vrijblijvend in contact met installateurs die actief zijn in deze wijk. Door het aanbod te vergelijken kun je tevens besparen op de kosten die je moet maken. Door te kiezen voor de beste offerte zul je nog lang genieten van de zonnepanelen en er jaren lang stroom mee opwekken. Vraag gratis en vrijblijvend zonnepaneel offertes op.